fredag 8. juli 2011

Kristiansand-Blindleia

Det flotte været i går, ble i dag erstattet av skyer og regnbyger.
Litt utålmodige etter å komme videre reiste vi først til Kristiansand, hvor vi gikk en tur i lett regn og spiste lunsj på en trendy liten kafe, før vi fortsatte videre gjennom Blindleia mot Lillesand. Planen var å finne en brygge i uthavn langs Blindleia, men det er ikke lett når du er ukjent. Alt ser ut som det er privat og vi ønsker jo ikke å tråkke noen på tærne, så vi var helt i Lillesand før vi fant en brygge vi torde å fortøye i....
I lett regn fortøyde vi på Skaugerøya og var fornøyde helt til sola dukket opp på andre sida av sundet, mens vi hadde lagt oss på skyggesiden....men,men vi kan ikke få alt som vi ønsker...eller?
I morgen går vi mot Arendal hvor vi blir til søndag. På søndag håper vi på å utvide mannskapet med en person. Vi venter en kombinert aktivitetsleder og kokke ombord, det skal bli deilig å bli varta opp litt....;))

The weather has been rainy today. We went to a bigger town called  Kristiansand where we stopped for lunch, then we went thru a narrow fjord called Blindleia  on our way to Lillesand.
We have spent the night at a small island called Skaugerøya.


Ryvingen fyr på nært hold

Regnvåte gater i Kristiansand

Rosa skøyter forfølger oss

Grønningen fyr utenfor Kristiansand

og Oksøya fyr rett ved siden av

Blindleia mellom Kristiansand og Lillesand

perlene ligger...

....på rekke...

...og....

...rad

,,,,i flere....

...lag

Saltholmen fyr utenfor Lillesand

Brygga  i skyggen

En liten minkunge på brygga

Så dukka Undine IV opp igjen,
for en hyggelig overraskelse :))

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar