onsdag 18. mai 2011

Karlsøy - Skjervøy

I dag har vi gått fra Tromsø  gjennom Langesund til Karlsøy. Det var ganske rolig gjennom sundet , men da vi rundet neset i nord kom de store bølgene. Det var ikke lett å legge til på Karlsøy, men det var heller ikke fristene å gå videre i 8-10 sekundmeter.
Vi tok en liten tur i land for å sjekke ut det alternative livet på øya, men det var ikke et menneske å se og heller ingen geiter eller andre dyr....Alle dører vi kjente på (posthus?og en pub/butikk) var låst.  Det var ganske triste greier, så vi gikk i båten og ventet på at vinden skulle spakne.Etter et par timer gikk vi videre til Skjervøy og ligger nå i gjestehavna der.
Det er surt og kaldt og det blåser mye. På den lokale coopen, ble jeg spurt : Do you need a bag !! Vi skiller oss tydeligvis ut fra den lokale befolkningen..;))
I morgen skal vi over Lopphavet og videre mot Hammerfest. Hvor langt vi kommer avgjør været......

Puben på Karlsøya med alle rettigheter, men døra fikk vi ikke opp...

Idyllen var ikke påtrengede idag, men kanskje når sola skinner?

Wilma ligger fortøyd i noen spinkle pullerter på flytebrygga på Karlsøya, som jeg var redd skulle gi etter i den sterke vinden

Skjervøy, litt roligere her innenfor moloen

Gjestebrygga

Hurtigruta har anløp her i Skjervøy

1 kommentar:

  1. synd at Karlsøya ikke bød på bedre vær :( - på andre sia av fjorden sei vi at sola skinn alltid på Karlsøya - det ser slik ut sjøl i gråvær!!!

    SvarSlett