torsdag 30. juni 2011

Bergen-Leirvik-Langevåg

Sola dukket fram igjen i Bergen  i morges, og ifølge VGs konsertanmelder så var det Bob Dylan som lokket den fram. Den kom nemlig på slutten av konserten i går, men det ser ut til å bli en kort visit....
Etter at shopoholiceren i meg fikk rusa seg litt i morges, forlot vi Bergen i lettskyet, ganske pent vær og satte kursen videre sørover. Dagens første stopp var Leirvik helt sør på Stord, hvor vi bare bunkret og fortsatte videre mot Langevåg sør på Bømlo. Det er meldt mye vind det neste døgnet og den neste etappen mot Haugesund går over det åpne havet Sletta. Det skal gå eskorte på strekningen Langevåg-Sletta-Haugesund på fredager, men om den går i morgen er uvisst. Vi får se, men vi klarer det nok på egenhånd  uansett, slik som alt hittil...:)

We have now left Bergen and are going further south to the islands Stord and Bømlo. Now we are in Langevåg at Bømlo, waiting for the wind to slow down so we can pass the sea called Sletta further to Haugesund.

Sen kveldssol på Bergen brygge

Statue av Shetlands-Larsen som gjorde 52 turer over Nordsjøen under krigen. Han fraktet flyktninger og agenter fram og tilbake fra Norge og Shetland, og var sentral i Shetlandsgjengen.

Tilogmed Fløybanen kom ut av tåka!


Fra  Hardangerfjorden

Kunstverk i Leirvik

Leirvik

Gjestebrygga i Langevåg

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar