søndag 19. juni 2011

Meisingset-Kristiansund

I dag har vi hatt flott sommervær, og vi har kost oss  ute i hele dag med badminton, vaffelspising og tilslutt båttur til Kristiansund. Nå har vi lagt til på Rensvik Marina, hvor vi er så heldig å kjenne eieren. I morgen skal vi på fisketur i området.

The weather has been very warm and nice today and we have had a nice time with the family outdoors. Now we have moved over to Kristiansund.

Solnedgang over Meisingset


Emilie leker med moppen Minni

En supersprek badmintonspiller

Bestefars vaffelbod åpner straks

Lettmatrosen har kasta buksa i varmen!

Malin kan klø seg i øret med stortåa!!

Kristiansund i sikte med Omsundbroa i horisonten,
denne brua har Wilhelm vært med å bygge i 1980

4 kommentarer:

  1. sitter og ser på hurtigruteleia forbi Lenangen og tror at brødre i både nordlandsbåt og en større blåere og kjappere va utafør nesset, men da va nok Reinøya og Grøtsundet og nokka fly fra Bodø meir spennende... sånn va det. I helga hadde Espen en utavkroppenopplevelse da han fikk ei kveita på 40 kg. på stang ;o) LYKKE!! ellers så ser at at det finnes ei skikkelig sprek ei, trur ho må være familiens sprekaste ;o) utrolig ka tær kan brukes til :o) Kos dokker videre på turen.

    SvarSlett
  2. Takk for det og hils og gratulere Espen med kveita, skjønner at det var STORT ja..;)

    SvarSlett
  3. Sitter fortsatt og leter etter bilde av bestefar Wilhelm som turner på plenen... ;) det har sikkert bare falt bort.. eller?
    S

    SvarSlett
  4. Hei anonym.
    Det er helt umulig og lagge ut alle bilder som vi tar , 100 til 150 bilder hver dag. Maya er veldig kresen på hva som tåler dagens lys , det er mange svake mennesker som kan bruke det mot meg seinere i livet.Wilhelm.

    SvarSlett