fredag 24. juni 2011

Ulsteinvik-Fosnavåg-Borgundvåg

Sent i går kveld kom vi fram til Ulsteinvik, etter en meget fuktig St.Hans i Ålesund..... Noen bål så vi langs leia, men det var ikke så mange ute i den våte natta, naturlig nok!
I dag har vi gått videre nord for Nerøya,gjennom Voldsundet og til Fosnavåg, hvor vi gjorde en liten stopp,
før vi gikk videre til Borgundvågen på Stadt. Sunnmøre er nå bak oss og vi har kommet inn i Sogn og Fjordane fylke. Det er her Wilhelm og jaktkammeratene hans tilbringer store deler av høsten, klatrende  og strevende opp de bratte liene, med tunge sekker og gnagsår,våte av svette eller av regnvann, på jakt etter hjorten. Stakkars så slitene de er når de kommer hjem......og alt dette bare for å komme hjem med mat for vinteren, til den sultene familen som venter hjemme......
Nå er han som en liten gutt som venter på is-bilen, kikker opp i fjella og venter på at hjorten skal komme fram.....får håpe han får et lite glimt ikveld, så han får sove godt i natt ;)
Dagen i dag har etterhvert blitt riktig fin med sol og lite vind og det ser lovende ut for å komme rundt Stadtlandet uten eskorte de nærmeste dagene...... alt er bare fryd og gammen :))

We are now in a new county called Sogn og Fjordanene. We have left Ulsteinvik and went through Voldsundet to Fosnavåg and then further to Borgundvågen at Stad, where Wilhelm go hunting for deer every autumn. Now he is very eager to look for the deer, but we did not see anyone.
The sun is shining and everything is fine:))
Grasøyane fyr, sent St.Hansaften

Ulsteinvik ved midnatt

Ulstein mek.verksted

Broa mellom Remøya og Runde

Volsundet, Fosnavåg innerst til venstre

Fosnavåg under våte skyer

Flåvær fyr

Borgundvågen. Stadthjortens hjem

Borgundvågen med Sandvika på andre sida

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar