lørdag 4. juni 2011

Dvale

Været her i Svolvær er fortsatt svært vått, luftig og kjølig. 5 grader har vi hatt i hele dag, litt varmt i kjøleskapet men alt for kaldt i sommerlufta! Vi har nærmest gått i dvale i den varme og tørre båten. Siden natten er like lys som dagen, føles det som alt går i ett....men vi prøver å følge med tiden.
Vi har gått en tur  inn til sentrum og søkt ly i et kjøpesenter, men vi ble bare sittende å betrakte livet rundt oss som tilskuere.Ingen kjente å hilse på og ingen å slå av en prat med.
Ellers er måkene rundt båten, blitt våre beste venner. De sitter på brygga og fryser eller varmer beina i oppkommet bortenfor båten. Taket på båten er blitt et yndet sted for vennene våre, men det er greit, vi får heller vaske vekk etterlatenskapende deres når festen er slutt  ;)
I kveld har vi tenkt oss på Anker brygge og høre på levende musikk, og kanskje komme i prat med andre hustrige feriegjester. Vi får se om det er noen flere som har lura seg ut
I morgen skal været bli lettere og vi har bestilt RIB-tur på ettermiddagen. Vi skal speede rundt i de nære kystområdene og innta en liten tapas-rett på Skrova. Det skal nok bli ett lite adrenalin-kick som vekker oss opp av dvalen....;)

Broa over til Svinøya


Fiskehodeskulptur rett ved havna

Våre frosne venner på brygga, pappa måke..


Dattera pusser fjæra til lørdagskvelden...


....og sønnen speider etter mulige godsaker

Kokka ombord.
Idag serveres hvalbiff med løk i brun saus

2 kommentarer:

  1. Håper dere snart får sol og varme!

    SvarSlett
  2. (for)sommeren i nord kan nok være litt for mye grått og kaldt ja - sånn er det bare..... og shortsen kan, med litt uflaks ikke komme seg ut av skapet engang :o)
    Igår fyrte vi opp bålet, tok ibruk bålpanna og kokte årets første seimølja - det va meir enn godt!! Ønske dokker litt varme no (og oss) og litt fleir folk å snakke med - snakke med måker i lengda kan jo bli litt i *meste laget* god tur videre.

    SvarSlett