søndag 26. juni 2011

Måløy-Florø-Askrova

Strålende sol vekket  oss i morges og det var en fryd å ta på lette klær og gå en liten tur på Silda, før vi satte kursen videre sørover.
Første stopp var Måløy, som så både søvning og sliten ut etter flere dagers festligheter under Måløydagene. Vi fortsatte videre til Florø som også var ganske rolig på en søndag. Noen regndråper falt det der og vi fortsatte videre til øya Askrova sør for Florø, hvor Johan fra Borgundvågen har hytta si og hvor han var sammen med en del av familien sin. Han hentet oss på brygga og kjørte en liten tur med oss på den lille, idylliske øya før vi fikk kaffe og vafler på hytta. Planen var å ligge over på Askrova i natt, men det var hverken radio,TV eller nett å få inn på en tilfredstillende måte, så vi kjørte videre til Askvoll så jeg kunne få blogget ferdig for dagen.... og her er det så bra forhold at jeg kunne slenge på et par sauer ekstra.....de er jo så alrighte ;))

Today the weather has been very nice and sunny.We went from the small island Silda,south to Måløy and Florø and than further to another small island called  Askrova, where the landowner of the hunting area in Borgundvågen has a sommerhouse.We went there for coffie and waffels and to meet his family.


Morgenidyll på Silda

Måløy, dagen derpå

Er det andemor ute med ungene sine...?

En tom gate i Florø

Stabben fyr, denne gangen på veien vår sørover

Vaffelkos hos Johan og kona

Fra hytta og ned mot havna

Bæææææ

Pust og pes, kommer ikke saksa snart...?

Askrova

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar